søndag den 5. september 2010

Comforting Sounds. .

Crisis - Gunn



I går var så dagen, hvor min 295 kr. dyre billet skulle indløses. Turen gik til Albanigade, forbi den store fede røde Albani fabrik / koncertting (hvad det nu end er) og ned af en lille vej. For enden vejen, var vores stoppested. Klokken var 19.30 - men ikke lyd hørtes endnu. Gunn skulle have været på for et kvarter siden. Jeg havde ikke rigtig hørt dem før - Kun et par sange et par gange på deres Myspace. Men det var faktisk forbløffende gode. Deres musik var på samme tid afslappende og fuld af energi. Hvis du havde en cd, ville jeg have købt den. (Faktisk var jeg ude i Stereo Studio i dag og spørge efter den!)
(Men meget nuttede dudes, ikke? Min favorit var guitaristen (t.v.))

Nå, men anyways.. derefter DUMDUMDUM, var der MEW. De var FANTASTISKE. Jonas Bjerre sang FANTASTISK og der var en VILDT SEJ afrikansk dude, som dansede rundt oppe på scenen. Meget random, men på en nice måde. De var vildt hyggeligt at synge 156 med Dolberg og skråle med på Snow Brigade med Mathias og mange andre sange med andre folk. Apropro, mathias - han var der ikke i starten. Så han kom 5 min efter de var begyndt - og så ville jeg jo selvfølgelig have min Mew fan af en storebror op til mig! Det var M E G E T besværligt.. Men efter 20 minutter lykkedes det endelig, haha. Den eneste klage jeg har er at de ikke spillede Comforting Sounds og She came home for Christmas. I sær den første havde jeg regnet med de spillede, og det var den, jeg havde glædet mig mest til at høre! Det blev jeg ret aggressiv over (spørg selv Dolberg og Ztina).
(Deres bas-spiller, eller vent guitarist? - som vist nok hedder Bo Silas eller sådan noget lignende)
Den noget så fantastiske Jonas Bjerre!

.. Nå men til Kashmir!: Dem hørte jeg faktisk ikke så meget af, men den historie vil jeg nu ikke uddybe mig om her.

_____________________
I dag har jeg været ude at shoppe i Rosengårdscenteret med Emil Laursen og Katrine min søster :) Det var super hyggeligt, (Emil er en ret sjov gut, og ved da også lidt om mode). Jeg fik købt en super fed blazer jakke ting fra Vero Moda til 330,- og en t-shirt og tank-top til i alt 100,-.

Kærlig hilsen Rav

2 kommentarer: